Back to Question Center
0

Brown Paper Bag er 15 mest populære innlegg i 2016

1 answers:
 • . )
 • (. 33)

 • Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016

  Jeg tror vi kan alle enige. .. det er på tide for 2016 å komme seg ut her!. Men først, la oss se tilbake på 15 av de mest populære innleggene på Brown Paper Bag i år. Det var bare to kategorier: broderi og illustrasjon - to ting jeg elsker og vil fortsette å dele inn i 2017.

  15. Brevet "R" så aldri bedre ut

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Illustrator Eleonora Kolycheva reimagines brevet "R" i en rekke vakre malerier. Hun kaller det et "eksperiment" som du helt kan prøve hjemme. Velg ditt favorittbrev og forestill deg dens billedmuligheter.

  14. Papirkaktus du kan holde i håndflaten din

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Kim Sielbeck opprettet en serie papier-mache kaktus som jeg var (fortsatt) besatt av over. løpet av 2016. Disse små skulpturene var til og med en del av showet jeg curated, Inside / Outside på Flower Pepper Gallery i år.

  13. Fargerike buketter av imaginære blomster

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016

  12. Innebygd broderi som elsker mos

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Visste du at det er 12 000 arter av mos?. Emma Mattson gir hyllest til denne hjertelige organismen gjennom broderi -mengden franske knuter i hennes hoops er fantastisk.

  11. Tattoos og florals-to ting jeg elsker-er støttestenger i Cinder & Honey's hoop art (. 59). Interessert i å prøve sine mønstre alene?. Hun selger dem som PDF-filer.

  10. Akvarell dioramas likner film stillbilder

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Mar Cerdá har en bakgrunn i film, så det er ingen overraskelse at hennes 3D miljøer ligner scener fra en film . "Jeg tror fast at et tegn kan defineres av et mellomrom," sier hun, "selv om det ikke er til stede i det hele tatt. “

  9. Illustrasjoner som fanger skjønnhet .. og horror

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Illustrator produserte Aster Hung en serie kalt Garden in the Dark . prakt og ødeleggelse.

  8. Tredimensjonale dyr utsmykket med skulpturelle sømmer

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016

  7. Lekfulle broderte krage som er klare til å feste!

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Señorita Lylo lager klærutstyr som er de perfekte perfekte stikkontaktstykkene for ditt nyeårs antrekk. Ved hjelp av en rekke flate og tredimensjonale masker er krage ukonvensjonelle lerret for hennes kunstverk.

  6. Quirky illusjoner forvandler iPhone til en fantasifull verden

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Når er en iPhone også en blomsterpotte?. Når Anshuman Ghosh (@moography) er ansvarlig !. Han skaper illustrasjoner som slør linjen mellom fantasi og virkelighet.

  5. Vakker akvarellblomstring på Instagram

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Instagram er en av mine favoritt online haunts. Carolyn Gavin fanger den bekymringsløse fluiditeten i akvarell blomster hun regelmessig deler på sin konto, @carolynj.

  4. Seks måneder med masker gjennom en broderens øyne

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016 Denne er et nytt innlegg, men det blir raskt en av mine mest populære i år. Det er lett å se hvorfor-Michelle Anais Beaulieu-Morgan's 1 Year of Stitches prosjekt er bare halvveis ferdig, men det er spektakulært .

  3. Vakre blomster og broderier med håndbrev

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016

  2. Daglig klær gitt nytt liv med masker

  Brown Paper Bag’s 15 Most Popular Posts of 2016

  1. Og for min Moderne Met skrev jeg om 17 fantastiske brodere !


  • . 10)
  • .
  (3. )

  3 days ago