Back to Question Center
0

Illustratorer med blekk: tirsdag Bassen

1 answers:
 • . )
 • (. Jeg elsker tatoveringer og har flere
 • . av dem. De er en annen form for illustrasjon - bortsett fra at disse er permanent etset i huden din!. Og, uansett om du har noen av dine egne, tror jeg de fleste av oss er enige om at de (generelt) ser ganske ryddig ut. Så hvorfor ikke vise dem?. La oss sjekke ut tatoveringer av den talentfulle og produktive illustratoren, Tirsdag Bassen !

  Ditt navn: Tirsdag Bassen
  Nettsted:. 48) tuesdaybassen. com
  Hvor mange tatoveringer har du? 7
  Har du en favoritt?. Hvis ja, hvilken? Tigers av Mike Adams!
  Hvor fikk du arbeidet ditt?.
  Leviticus Tattoo (Minneapolis), Nash Hogan på Hand of Glory (Brooklyn), Reuben Collymore på sitt kjøkken NYC. )) og Mike Adams på Hold It Down (Richmond).
  Er det noen mening bak noen av dine tatoveringer?. Eventuelle historier (morsomt eller trist): De har alle en viss betydning, men var for det meste estetisk drevet. Jeg har en øye vennskap tatovering som jeg tegnet, en Shel Silverstein tegning, Nancy av Ernie Bushmiller , Utz jenta, en tiger, en kewpie og en kniv.
  Ser du en sammenheng mellom typen tatoveringer du har og ditt illustrative arbeid? Absolutt!. Jeg håper at mitt arbeid er en forlengelse av meg selv og jeg tenker på mine tatoveringer som det samme.

  Hylser er flotte, men jeg liker å se disse mindre tatoveringer. Deres svarte blekk ligner de dristige skissene som tirsdag bruker i hennes illustrasjoner.

  Her er et par illustrasjoner her, for kontekst:

  Illustrators with Ink: Tuesday Bassen
  .

  • (12. )
  • (. 11)

  3 days ago