Back to Question Center
0

Stacy Elaine Dacheux serie med skrivemaskinoppdateringer

1 answers:
 • . )
 • (. 33) Har du en gammel skrivemaskin? Har du en gammel skrivemaskin? Har du en gammel skrivemaskin?. ?. Hvor fant du det?. Av Craiglist?. Har du arvet det?. Hvis jeg hadde en, ville jeg ikke la det gå. Ja, jeg skjønner at det er en nyhet nå, dette estetiske, men jeg elsker det fortsatt. Og folk bruker ikke det bare for å få tingene til å se to. Ta Stacey Elaine Dacheux , for eksempel. Hun brukte skrivemaskinen til å registrere hennes liv. I stedet for å kringkaste alt gjennom sosiale medier, hakket hun bort til noe eldre. Hun forklarer:

  I november måned, i stedet for å våkne hver morgen og logge på Facebook, satt jeg ved rundkjøringen midt i gaten min, og skrev statusoppdateringer på min skrivemaskin fra klokken 8. - 9 am.

  Der loggte jeg inn i mitt egentlige fellesskap, engasjert med naboer, rapporterte om funn, og sendte ut statusoppdateringer i det tradisjonelle innlegget.

  Slik ble serien rundkjøringen dannet. Etter at hun var ferdig med å skrive, klippte hun opp det hun skrev og sendte det på kollasjert håndlagde postkort gjennom snegleposten. De er det du ser her. Hvis du er interessert i å lese mer om Dacheux, var hennes prosjekt også omtalt i LA ganger .

  Stacy Elaine Dacheux’s Series Featuring Typewriter-Written Status Updates

  • (8. )
  • (. 13)
 • 3 days ago