Back to Question Center
0

Ubevegelig Design dine egne egendefinerte feriekort med grunnleggende invitasjon (sponset)

1 answers:
 • . )
 • (. 33)

  Effortlessly Design Your Own Custom Holiday Cards with Basic Invite (Sponsored)

  Begynnelsen av. faller har alltid meg til å tenke på helligdager. Og jeg er sikker på at jeg ikke er alene;. midten av oktober er det perfekte tidspunktet for å få planene dine - og spesielt gavepreparasjoner i rekkefølge - slik at du ikke ber til postordensgodene at pakken din kommer til tiden.

  Basic Invite tilbyr virkelig tilpasset brevpapir som du kan bestille online.

  Egendefinerte feriekort er en del av det morsomme av sesongen;. de er en fin måte å ønske folkene du elsker litt hurrarop når året kommer til å lukke. Basic Invite gjør det enklere enn noensinne med deres utvalg av illustrerte kort og nesten ubegrensede fargevalg. Deres 180 forskjellige fargetoner tillater deg å kontrollere de minste detaljene i hilsen dine for å sikre at de er akkurat slik du vil. (Og ikke glem foliealternativene, de har gull, sølv og rosengull!) Basic Invite har en nydelig funksjon-øyeblikkelig forhåndsvisning. Når du velger et design, kan du endre farge og se hvordan det ser ut før du får det skrevet ut.

  Effortlessly Design Your Own Custom Holiday Cards with Basic Invite (Sponsored)

  Det er over 250 tilpassede feriekort å velge mellom. De fleste av dem har en kombinasjon av fotografi og illustrasjon med vekt på morsom typografi. Hvis du foretrekker å laste opp din egen tegning eller design , er det imidlertid et alternativ også. Du kan velge ditt eget papir og kortform, fra firkant til avrundet til brakett eller billett.

  For øyeblikket tilbyr Basic Invite 30% rabatt på feriekort med koden: holi30.

  Effortlessly Design Your Own Custom Holiday Cards with Basic Invite (Sponsored)

  Hvis du er en av de som liker å se et fysisk eksempel på kortet ditt, er de et av de få nettstedene som tilbyr denne verdifulle tjenesten. Dette er super nyttig hvis du bestiller noe som bryllup invitasjoner;. Du kan se nøyaktig hvordan den skrives ut og papirkvaliteten før du plasserer din endelige bestilling.

  Når du har jobbet hardt med å velge design og riktig bilde, er det naturlig å ønske å skinne på konvolutten. Men å ta det ekstra trinnet og plukke en konvolutt som utfyller kortet ditt, er verdt det. Basic Invite vet at vi dømmer en bok ved omslaget, slik at de tilbyr 40 forskjellige farger å velge mellom (alt skille og segl-ingen lim påkrevd).

  Det er en annen funksjon av Basic Invite som er superhendig, og tar mye av legworket av å sende feriehilsener, invitasjoner og kunngjøringer. De har en adressefangstjeneste som lar deg få all den informasjonen du trenger uten å faktisk gjøre noe. Bare del en lenke på Facebook, Twitter eller annen form for sosiale medier, og dine venner og familie kan skrive inn informasjonen deres. Adressene vil bli lagret i Basic Invite-kontoen din og kan velges under designfremdriften. Best av alt, mottaker adresse utskrift er gratis på alle ferie kort bestillinger.

  Gå til Basic Invite for å komme i gang på julekortene dine, fødselsmeldinger, bar mitzvah inviterer .. de tilbyr en utrolig mengde tilpasning på nesten hver livshendelse du kan tenke på!. )

  Med 180 farger å velge mellom og øyeblikkelige forhåndsvisninger, er du sikker på å finne noe du liker for enhver livshendelse. Her er noen av mine favoritter fra Basic Invite:

  Effortlessly Design Your Own Custom Holiday Cards with Basic Invite (Sponsored)

  Effortlessly Design Your Own Custom Holiday Cards with Basic Invite (Sponsored)

  Dette innlegget er sponset av Basic Invite, men ord og meninger er min egen
 • April 16, 2018