Back to Question Center
0

Piccolo Print Project: Intervju med Michael C. Hsiung

1 answers:
 • . )
 • (. Lisa Perrin , og jeg gjennomførte en annen gang. intervju med en illustratør av vårt Píccolo Print Project , en kampanje vi også kjører på Kickstarter . Dette intervjuet dukket opp på vår Tumblr .

  Gjennom Print Project har Píccolo hatt muligheten til å jobbe med 4 talentfulle illustratorer. Men hvem er menneskene bak bildene?. Vi intervjuet dem i serien vår Píccolo Portraits !

  Hvis du er glad i Mikaels arbeid, sørg for å støtte vår Kickstarter og kjøp en av. hans prints!

  Píkkel: Kan du fortelle oss litt om din bakgrunn?

  Michael C. Hsiung. : Jeg heter Michael C. Hsiung, og jeg ble født i Chinatown, Los Angeles. Jeg var ikke alltid å lage kunst for å leve - jeg har faktisk uteksaminert med en engelsk grad og jobbet i skoler, museer og til og med hos et bakgrunnsundersøkelsesfirma før jeg selv tenkte på å lage kunst. Jeg har vært veldig heldig å ha hatt så fin løp så langt, og jeg tilskriver det til ansiktshåret mitt.

  P: Hva var inspirasjonen bak ditt stykke til Pipoloprintprosjektet?. ) MCH : Min kjærlighet til sirkus og artister (clowner / muskel menn / stiltwalkers) var inspirasjonen bak Piccolo-stykket.

  .

  MCH :( 73) Mitt favorittmedium vil trolig være blekk, mikronpenner og rakografer, og min favorittteknikk er mønster med halvcirkler.

  P: Tror du at illustrasjonsfeltet endrer seg?. Og i så fall, hvordan?

  MCH : Jeg tror at illustrasjonsfeltet forandrer seg så vidt jeg kan fortelle, selv om jeg egentlig ikke er en illustratør. i tradisjonell forstand, men jeg synes det er lettere for artister å få hans eller hennes ting der ute nå med de ulike sosiale nettstedene, foraene og samfunnsgruppene.

  MCH : Mine favoritt små ting. er sannsynligvis terninger, som 20 sided terning fordi jeg er en elsker av alle ting fantasi og Dungeons & Dragons relatert. [Sara's note - Dette gjorde meg veldig glad fordi jeg også er en D og D-spiller. ]

  P: Hva er i horisonten for deg - noen spennende prosjekter du jobber med?. 3)
  MCH : Jeg skal ha et to ukers solo show kalt So. Langt, så bra, så hva!. 8. februar på DETTE , LA galleriet i Highland Park. Jeg er veldig spent fordi det vil være min første gang på lenge med å vise arbeider, og jeg planlegger å ha mange tegninger, en utskrift og en utskrift av en zine som nylig ble solgt, kalt Booze, Dudes, . & bjørner. Også, jeg gjør en utskrift med Poster Child Prints en gang i år som jeg er veldig spent på, så vel som å delta i en gruppeshow Out of Towners som åpner en gang i april på Seeing Things Gallery i San Jose. Takk, Michael!
  . 44)
  Michael's hjemmeside
  Píccolo Kickstarter campagin. 126)

  • .
  • (11. )
 • 3 days ago