Back to Question Center
0

Bygg din online portefølje gratis med format (sponset)

1 answers:
 • . )
 • (. 33)

 • Build Your Online Portfolio for Free with Format (Sponsored) .

  Hvordan markedsfører du deg selv som illustratør?. Enten du er en erfaren profesjonell eller bare starter ut, er svaret sannsynligvis det samme - du gjør det på nettet. Men det er en kunst til digital markedsføring, og det starter med nettstedet ditt. Mens mange (inkludert meg selv) liker å legge inn sitt nyeste arbeid på sosiale medier, er det viktig å ha en nettside for å opprettholde Internett-tilstedeværelsen. Det er en one-stop-shop hvor dine potensielle kunder kan lære om deg.

  I mine år med å se etter det nyeste og beste i illustrasjon og broderi, finner jeg det mest nyttig når noen har et nettsted hvor jeg kan se begge sine. arbeid og ha en måte å kontakte dem om nødvendig.

  Du kan være en komplett kodende nybegynner og har fortsatt en flott nettside. Det trenger ikke å ha massevis av klokkene og plystre på den;. Faktisk foretrekker jeg det ikke. Jeg ønsker ikke å måtte klikke gjennom en rekke animasjoner og komplekse menyer fordi det ikke er grunnen til at jeg besøker nettstedet ditt i utgangspunktet. (Jeg er der for å se arbeidet ditt!) Nettporteføljesiden Format vet dette, og de har gjort det enklere enn noensinne å ha et vakkert og profesjonelt nettsted uten all stresset (som koding).

  Akkurat nå, Format tilbyr en to ukers gratis prøveversjon - ingen kredittkort kreves!

  Build Your Online Portfolio for Free with Format (Sponsored)

  Formatfunksjoner 16 temaer som spenner inn. stiler av layout. Noen fliser bildene som du ville finne på Pinterest, mens andre temaer favoriserer store, fullstendige bilder. Men uansett layout og funksjoner du velger, er bildene det som skinner. Alt er rent med mye hvitt rom, noe som gjør dem enkle og ikke masete. Best av alt, deres responsive design sikrer at arbeidet ditt ser bra ut på en hvilken som helst enhet. Du trenger bare å fokusere på å laste opp illustrasjoner og lage den perfekte biografen.

  Og hvis du trenger hjelp, hjelper 24/7 Format Success Team deg med å starte din online-tilstedeværelse. Så fortsett - bygg nettstedet ditt på Format. Start og i dag og få en to-ukers prøveperiode. Det er ikke nødvendig med kredittkort!

  Når du har fått din nettside polert, fortell alle. Sett det på visittkort!. Din epost signatur. Din Instagram-profil. Hold styr på hvem som ser på det (og hvor) med Google Analytics.

  Når du er ferdig med å bygge ditt nettsted, undersøk hvem som betaler illustratorer (og hvor mye).

  Build Your Online Portfolio for Free with Format (Sponsored)

  Det er også viktig å vite hvor mye du bør gjøre når du får den ettertraktede konserten. Ved å vite hvor mye andre tar på jobb for en jobb, hjelper deg og andre, at andre illustratører ikke underlader for hardt arbeid.

  Format har nylig publisert en nyttig ressurs som gir deg en ide om hvor mye illustratorer som gjør. Hvem betaler illustratorer (og hvor mye) fjerner "hemmelighetsklær" rundt frilans illustrasjonsjobber. De spurte illustratorer i deres samfunn for virkelige eksempler på priser de mottok for publikasjoner som The New Republic , BuzzFeed, Harper Collins, og New Yorker . De korte beskrivelsene gir deg også en ide om leserne og tipsene for hvordan du sender inn arbeidet ditt.

  Dette innlegget er sponset av Format, men ord og meninger er min egen

  3 days ago