Back to Question Center
0

Colleen Tighe: Den nyeste Illustrator av BPBs Header Picture!

1 answers:
 • . )
 • (. 33)

 • Colleen Tighe: The Newest Illustrator of BPB’s Header Picture!

  jeg. glad for å dele det nyeste toppbildet for Brown Paper Bag. Colleen Tighe , en Brooklyn-basert illustratør, har skapt denne flotte illustrasjonen av jenter som spiller med kuler. Jeg elsker tekstur og subtile karakter av bildet.

  Leran mer om Colleen og illustrasjonen nedenfor. Som alltid er arbeidet til salgs i Brown Paper Bag-butikken som en 4 "x 6" utskrift - perfekt for innramming!. Ta tak i en før de er borte.

  Sted: Brooklyn, NY
  Nettsted: www. colleentigheart. com
  Hva var drømmejobben da du var 7 år gammel? Jeg ønsket å være kunstner, romanforfatter og veterinær. Jeg er minst en av dem, og jeg bor hos en andres hund, så 1. 2/3 er ikke dårlig.
  Ditt yrke nå: Forhåpentlig illustratør og en kundeservice-e-robot på siden
  Hva er din favoritt ting å tegne? Åh, jeg har alltid hatt noe. med hår, jeg elsker å tegne hår, og jeg liker å tegne enkle repeterende mønstre på ting. Jeg vil ende opp med å dolle små blomster og gå over alt.
  Hvordan skapte du illustrasjonen din? Var det annerledes enn din vanlige prosess?. Ikke annerledes enn min vanlige prosess. Jeg gjør en slags photoshop-collage nå, hvor jeg vil blokkere i bildet på Photoshop med flade farger og lage former av folk eller objekter, og så går jeg tilbake og legger i teksturer jeg har skannet inn og børster jeg har. i Photoshop, og så legger jeg til linjene og definerer funksjonene sist.
  Du nevnte at du var inspirert av Margaret Atwood bok med tittelen Cat's Eye . Kan du beskrive hva denne historien handler om, og hvordan den påvirket illustrasjonen din? Kattens øye følger livet til en kvinne som heter Elaine fra barndommen til hennes nutidens liv, kutte frem og tilbake fra fortiden til nåtiden. Det fokuserer på mange ting, men spesielt kvinner og deres vennskap. Jeg fant de mest interessante delene av barndommen hennes. Elaine har en manipulerende og fornærmende beste venn, og det viser hvor merkelig og desorienterende det er som barn å oppleve det, og hvor intense giftige vennskap kan være. Denne illustrasjonen ble inspirert av dette forholdet, og Cat's Eye kommer fra kattens øyenmarmor Elaine bærer med henne, så det er der marmorsirkelen kom fra.
  Har du noen spennende prosjekter i horisonten? Foreløpig gjør jeg det ikke!. Jeg gjør et annet Margaret Atwood-inspirert stykke for det andre volumet Ladies of Literature, en flott zine, som kommer ut, jeg tenker en gang tidlig i 2015. I tillegg har jeg uteksaminert fra kunstskolen våren, og jeg har vært. prøver å la meg selv komme inn og eksperimentere med ting mine privat, for å prøve å finne ut hva jeg vil gjøre uten å trykke på å vise det på internett eller til en gruppe mennesker. Jeg ville faktisk elske å fortsette på dette temaet for unge jenter og spill, skjønt, og lage noen flere bilder basert på det.


  • (16. )
  • (. 33)

  3 days ago