Back to Question Center
0

Illustratorer med blekk: Kate Bingaman-Burt x Tattly GIVEAWAY!

1 answers:
 • . )
 • (. 33)

 • Illustrators with Ink: Kate Bingaman-Burt x Tattly GIVEAWAY!

  Tattly (49. ) er et Brooklyn-basert selskap som produserer designy midlertidige tatoveringer. De jobber med en rekke flotte illustratører og designere, så det er alltid en glede å se hva de slipper ut neste. Jeg er glad for å dele en av deres nyeste design med deg!. Illustrator Kate Bingaman-Burt laget denne serien av tre lynbolter som vil elektrifisere ditt utseende uansett hvordan / hvor du bruker dem.

  Jeg spurte henne noen spørsmål om å lage denne midlertidige tatoveringen.

  Illustrators with Ink: Kate Bingaman-Burt x Tattly GIVEAWAY!

  Brown Paper Bag: Hva inspirerte deg til å lage disse designene (både gamle og nye)?. Kate Bingaman-Burt: Jeg hadde tegnet diamanter i flere år på forskjellige steder (zine dekker, akvareller, blekkdiamanter tegnet. over min hånd trukket kredittkort uttalelser. Jeg også syet dem på store puter også). Mye arbeidet handler om penger og følelsene knyttet til gjenstander og innkjøp ting, så en diamant var et vanlig bilde for meg å trekke i forhold til arbeidet mitt.

  Lynbolten er et annet vanlig bilde som jeg ville bruke over en gang igjen i forbindelse med EXCITEMENT og PENGER og POWER . Før du har tatt Tattly, har du noen gang designet tatoveringer før?
  For første gang mine diamanter. ble brukt til tatoveringer var for min gode venn Jason Sturgill prosjekt: Art er Forever . Dette er diamantene som min tatoverte diamant tatovering er basert på. Jeg har ikke laget tatoveringer, men folk har fått tegningene mine som tatoveringer. Flere mennesker er i verden å vandre rundt med tatoveringsbobby pins, for eksempel.

  Hvordan / hvor ser du på folk som bærer tatoveringer?
  Vel, Richard Simmons ble oppdaget i mine diamanter, så det handler bare om det beste. noensinne for meg. Jeg har også blitt fortalt at diamantene mine er populære for bryllup. Jeg tror min lynboller ville være gøy for når noen vil ha en ekstra POWER BOOST til sin dag.

  Illustrators with Ink: Kate Bingaman-Burt x Tattly GIVEAWAY!

  En flott ting om Tattlys midlertidige tatoveringer er at du kan blande og matche arbeidet med dusinvis av illustratorer. Hvem tatoveringer vil du anbefale å parre med deg?
  Jen Mussari's Forever Tattoo ville knytte pent sammen med diamanter, tror du ikke?. (få det? diamanter er for alltid ??

  3 days ago