Back to Question Center
0

Ventriloquist Dummies 'portretter: merkelig, men vakker?

1 answers:
 • . )
 • (. 33)

  Ventriloquist Dummies’ Portraits: Strange, Yet Beautiful?

  Husk

 • . ) Time Travel tirsdager ?. Når jeg skulle finne gamle edelstener å dele på denne bloggen?. Jeg har ikke gjort det på en stund, men nylig oppdaget portretter av gamle ventriloquist dummies på Junk Culture . De er fra hverandre av boken Talking Heads: The Vent Haven Portraits b y Matthew Rolston . Han har bygget sin karriere underholdning fotografering. Ikke bare underholdning, men underholdning . Tenk Taylor Swift, Michael Jackson, Lady Gaga, og mer.

  Som du kan forestille deg, er å være i den bransjen mye arbeid er micromanaged. Matthew trengte et annet kreativt uttak. Da han så en NY Times artikkel på Vent Haven Museums samling av ventriloquist dukker, følte han en forbindelse til dem.

  Hvis du hater ukjente dalen , vil du sannsynligvis ikke like disse dummies. Men jeg tror de er fantastiske. Jeg har aldri virkelig undersøkt dem nært, men Matthews portretter er klare som dag. Du kan se alle detaljer og konstruksjon. Overflate design er ofte garish, en stilisert representasjon av et menneske. De gir en titt på historien, da kunsten av ventriloquism var populær.

  Ventriloquist Dummies’ Portraits: Strange, Yet Beautiful?


  . 2)

  • .
  • (11. )

  April 16, 2018