Back to Question Center
0

Studio besøk: Zach Storm

1 answers:
 • . )
 • (. 33)

 • Studio Visit: Zach Storm

  . Zach Storms studio ligger i et tre-line nabolag i utkanten av Baltimore City. Det ser ut til å være en fredelig setting, full av frittliggende enfamiliehjem. Her, i et stort skur (uten varme!) Er der Zach holder sitt studio. Personlig er jeg sjalu;. hans plass har utrolig naturlig lys, luftig, vekk fra distraksjon. Det føles virkelig som et sted å flykte.

  Jeg skrev først om Zachs arbeid etter at jeg så disse maleriene i et show på MICA . De er levende og glitter-fulle (Bokstavelig talt. Han brukte glitter spray maling i disse verkene på papir.):

  Studio Visit: Zach Storm

  Studio Visit: Zach Storm

  Ser på hans. jobbe da (2012) til nå (2013), ser jeg fortsatt den samme kunstnerens hånd, men med sin nye serie av verk, er de mer raffinert. Zach sa at han har en tendens til å overmynte ting, og maleriene som for øyeblikket er i hans studio, er et resultat av systemene han er opprettet når hun arbeider. Dette beskytter mot denne tilbøyeligheten. Maleriene arbeides samtidig og sekventielt på en ordentlig måte, og gir Zach friheten til å bevege seg fra stykke til stykke hvis han er frustrert eller føler seg fast.

  Studio Visit: Zach Storm

  Studio Visit: Zach Storm Studio Visit: Zach Storm

  Studio Visit: Zach Storm

  For tiden er disse maleriene. På aluminium, ved hjelp av bilsprimer, pigment og uretan. Til tross for min første antagelse om at Zach visste mye om materialer, sa han at han ikke gjorde det!. Prosessen med å lære og reagere på de materielle reaksjonene med hverandre er veldig forskjellig fra disse verkene. Til tider kaller han reaksjonen mellom materialer som "unnerving", slik som pigmentet glir eller motstår primer, men til slutt en viktig for maleriets utvikling.

  Studio Visit: Zach Storm

  Studio Visit: Zach Storm
  Studio Visit: Zach Storm
  Studio Visit: Zach Storm

  (94. )

  Som noen studerte illustrasjon, elsket jeg denne referansen. Jeg ville aldri ha tenkt på det når jeg så på hans arbeid, men det gir perfekt mening.

  Zach har sitt første solo-show, Solitare , som snart åpner på Johannes Vogt Gallery i New York City. Hvis du bor i området, gå til åpningen torsdag 28. mars fra 6 PM - 8 PM . Flere detaljer på Facebook.

  Studio Visit: Zach Storm

  Studio Visit: Zach Storm

  Studio Visit: Zach Storm

  Studio Visit: Zach Storm (45. ) Ingenting er for verdifullt. Du kan alltid skille den av, sand den igjen og begynn igjen!

  Takk, Zach!


  . 3)
  • .
  (39. )

  3 days ago