Back to Question Center
0

'Periode' av Christopher Adams

1 answers:
 • . )
 • (. Christopher Adams er en illustratør som er en illustratør. har arbeid i Ikke ring meg Honney , et show jeg har curated på mitt nylig lanserte øre online illustrasjonsgalleri . (Du kan se hele showet her .) Christopher var hyggelig nok til å gi meg en kopi av hans tegneserie, Periode , som jeg nylig har lest.

  
‘Period’ by Christopher Adams

  Periode er en bok bundet av tan papir med tittelen og forfatteren skrevet i blyant, så delikat at du kanskje savner det ved et første blikk.

  
‘Period’ by Christopher Adams

  
‘Period’ by Christopher Adams

  Casually vri gjennom Periode ble jeg umiddelbart slått av den måten Christopher formaterte. panelene i hans tegneserie. Du vil generelt tenke på en tegneserie som å ha 4, 6 eller 8 paneler på en side. Ikke tilfelle her. Noen enkeltsider har så mange som 32 paneler på dem. Christophers tegningstil er detaljert, ved hjelp av vannbaserte medier for å skildre alle sammen. av hårene på en arm eller striper på en skjorte. Han er forsiktig med å skygge tegningene sine, gjør det på en måte som gir dem vei, gjør dem til å føle seg virkelige, men samtidig gjør de stilisert. Alle sidene er i svart og hvitt, med unntak av et fargespred i midten av boken.

  
‘Period’ by Christopher Adams

  Pacingen er satt av panelene - både hva som er i dem og hvordan de legges ut. Jeg nevnte at enkelt sider består av 32 paneler. Tiden går ikke fort;. I stedet bruker Christopher dem til å zoome inn, panorere ut og virkelig sette scenen for hva som skjer. Til tider føltes det som om jeg så på en filmstrimmel. Han er i stand til å trekke øyet raskt over og ned på en side, til tross for hvor detaljert hans tegninger er. Jeg leste gjennom boken et par ganger for å sikre at jeg ikke savnet noe.

  Periode inneholder vignetter. Det åpner opp med oss ​​å se på havet, noe som gjør oss til å føle seg små. Vi dykker da inn i en familie, en telefonselskapets medarbeider og gutter som henger ut med å leke med elektriske leketøybiler. Detaljerne som er dokumentert, er små, sammen med øyeblikk som påminner oss om hvordan BIG ting, viktige ting, skjer i vår verden. Men vi er ofte så krammet sammen med relasjoner, arbeid og våre egne liv for å tenke på hva som egentlig foregår utenfor inngangsdøren vår. Christopher slutter Periode på en lignende måte som den begynte. Leaving med et øde landskap, fjellene. Den endelige siden er en kampdroner som flyr over dem, et symbol for krig og generell politisk uro.

  Periode er til salgs gjennom 2D . ) Sky. Ta opp din kopi her . Også, se hva annet de har å tilby. Ser ut som de har noen gode ting.


  • (16. )
  • (. 33)
 • 3 days ago