Back to Question Center
0

Illustratorer med blekk: Lisa Congdon

1 answers:
 • . )
 • (. 33) Det er en annen rate
 • . av Illustratorer med blekk , som raskt blir en av mine favorittfunksjoner jeg noensinne har hatt på Brown Paper Bag. I dag, la oss ta en titt på illustratoren Lisa Congdons tatoveringer!

  Lisa Congdon er en kreativ dame som sannsynligvis ikke trenger noen introduksjon. Hennes fargerike arbeid er omtalt i magasiner , på tapet , tekstiler og i forskjellige gallerier rundt USA. I tillegg er Lisa også en blogger og publisert forfatter !. Hun holder seg helt opptatt, og jeg er opptatt av å dele med deg et intervju med henne om hennes blekk. Hvor mange tatoveringer har du? 12
  Hvor gammel var du da du fikk din første tatovering? 29 (jeg er nå 46).
  Har du designet noen selv?. Hvis ikke, ville du noensinne? Nei, jeg har ikke noe av mitt eget design på kroppen min, men jeg har designet mange tatoveringer for andre mennesker. Og jeg har en plan om å designe noe for meg selv snart.
  Har du en favoritt?. Hvis ja, hvilken og hvorfor?. Min favoritt er trolig min tatovering av min chihuahua, Wilfredo. Han er min sjelefrende, min konstante følgesvenn, min angstbuffer. Jeg elsker at han vil være med meg for alltid, selv etter at han dør. Jeg har fått tatoveringer av noen forskjellige personer, men i de siste åtte årene har jeg gått til Cicely Daniher på (). 85) Cyclops Tattoo i Mission District of San Francisco. Hun er den beste, etter min mening.
  Er det noen mening bak noen av dine tatoveringer?. Eventuelle historier? Jeg hadde en veldig vanskelig og traumatisk livserfaring i fjor, og i den tiden fikk jeg min tiger tatovering med ordene Je suis fort - som betyr "jeg er sterk" på fransk. Å ha en tiger på en arm og en chihuahua på den andre holder meg beskyttet.
  Ser du en sammenheng mellom typen av tatoveringer du har og ditt illustrative arbeid? De fleste av mine tatoveringer er visuelle symboler på ting som jeg finner vakker eller inspirerende eller signifikant, og dermed på den måten. relaterer seg til arbeidet mitt, fordi arbeidet mitt ofte handler om ting jeg finner vakre, inspirerende eller signifikante (til og med vanskelige eller triste ting). Men visuelt er de veldig forskjellige fordi jeg ikke designe noen av dem.

  Illustrators with Ink: Lisa Congdon
  Illustrators with Ink: Lisa Congdon
  Illustrators with Ink: Lisa Congdon
  Illustrators with Ink: Lisa Congdon
  Illustrators with Ink: Lisa Congdon
  (109. ) Takk, Lisa!

  Og her er noen av henne. arbeid:

  Illustrators with Ink: Lisa Congdon

  Illustrators with Ink: Lisa Congdon

  • .
  • (28. )
  . 172)

  April 16, 2018