Back to Question Center
0

En 'Kick in the Shin of the Patriarchy' |

1 answers:
 • . )
 • (. 33)

 • A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  . Jeg møtte først Hayley Powers Thornton-Kennedy da jeg besøkte MFA Illustrasjon Praksisprogram MFA ILP ). som gjestekritiker og foreleser. I sin koselige, velopplyste studio viste hun meg et utvalg av skilt hun hadde laget for Women's March 21. januar. Jeg ble umiddelbart tiltrukket av de dristige illustrasjonene og fremfor alt bildene med sterk kvinne. tall. Jeg hadde mulighet til å snakke med Hayley mer om hennes arbeid, både personlig og via e-post. Samtalen og hennes illustrasjoner virker spesielt passende for dagens internasjonale kvinnedag og en dag uten kvinner .

  Hayley hagler fra vestkysten, men gjorde sin vei øst for college. Etter å ha oppgradert jobbet hun med mange forskjellige jobber. (Vi beklage begge hvordan vi ble uteksaminert i 2008, høyden på The Great Recession, og hvor mye det sugde.) Hayley gjorde imidlertid veien til designverdenen. Selv om hun nylig byttet gir til illustrasjon, er det et underliggende tema for Hayleys arbeid, og det er kreativ problemløsing. Hva er den beste måten å formulere meldingen til?. For Hayley er det bilder som har dristige farger og inkluderende emne. Det handler også om tilgjengelighet. For kvinnenes mars var hennes tegn (og fortsatt) tilgjengelig for nedlasting , gratis.

  Illustrasjonen er nært knyttet til vår kultur. Det er noe som er lett å glemme, fordi det omfatter mye , fra designet trykt på kaffemuffen til en tankevekkende New Yorker deksel. Illustrasjon er en frelser i vanskelige tider og sier hva ord ikke kan. Under Paris-angrepene fra 2015 ble Jean Julliens Fred for Paris et øyeblikkssymbol for tragedien. Men like viktig er illustrasjon også en form for uenighet. I Hayleys tilfelle er det et kall til våpen for å motstå Trump-administrasjonen og all sin hat og frykt for å mongere. Husk, illustrasjon er et kjøretøy for sosial endring, i tillegg til å være noe som er trykt på din favoritt t-skjorte.

  Les intervjuet mitt med Hayley, under. Og vær sikker på å følge hennes arbeid på Instagram . Hun legger alltid ut gode ting.

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  Selvfølgelig møtte jeg deg i sammenheng med MFA ILP , så du er i dyp med illustrasjon for øyeblikket. Hva var livet ditt før programmet?. Jeg så at du jobbet i webdesign. Hvordan har det formet illustrasjonen din?

  Før jeg søkte på MICA hadde jeg jobbet som nettdesigner primært, mens jeg også tok på andre designprosjekter som involverte merkevarebygging, logo design,. etc. Jeg var freelancer, og jeg tiltrak klienter som ønsket å se fargerikt, lekent arbeid. Jeg likte å trekke på fritiden og hadde begynt å snike illustrasjonen i klientarbeidet mitt når jeg fikk sjansen til. Jeg hadde ikke funnet stilen min ennå, så jeg eksperimenterte med forskjellige utseende, og hvordan jeg kunne integrere disse stilene med forskjellige klienter. Imidlertid var eiendelene jeg lager, ikke så veldig "dype" på et kreativt nivå. Mange flate vektorikoner av små bærbare datamaskiner og office-y ting.

  Selv om mitt fokus har skiftet til illustrasjon (som jeg er glad for) føler jeg at alle mine tidligere kreative erfaringer har innflytelse på arbeidet jeg lager nå, og arbeidet. Jeg skal gjøre i fremtiden. Selv om vi flytter inn i et nytt medium, påvirkes hvordan vi nærmer oss det arbeidet som påvirkes av det vi har blitt utsatt for og eksperimentert med før. Nylig har jeg fokusert mest på de formelle problemene rundt bildene mine som stil, farge og linje, men min erfaring i teknikkfeltet er definitivt å informere om hvordan jeg nærmer meg rekkevidden av arbeidet mitt. Jeg bruker sosiale medier som en måte å signalisere øke og distribuere problemene og arbeidet som er viktigst for meg. Jeg jobber også med flere tegneserier, og nærmer seg fortløpende fortellinger ligner virkelig feilsøking UX (brukeropplevelse) på webprosjekter. Begge er knyttet til visuell fortelling ved å lede øyet gjennom en informasjons-tett opplevelse.

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  Et utvalg av Hayley's tegneserie Dag ni . Du kan lese hele tingen her .

  Jeg er også nettredaktør for Blunderbuss Magazine. Kan du snakke om det og din rolle der, og hvis det er forandret gjennom årene?. BTW : Jeg leste din tegneserie som dukket opp på den - veldig kraftig. Skal du gjøre flere tegneserier for det?

  Blunderbuss er så flott. Det drives av slike dyktige, medfølende mennesker!. Min rolle er for tiden bare i tittelen, ettersom tiden min er ekstremt begrenset. Men jeg designet og utviklet nettstedet, og gjorde nettside og feilsøking for nettmagasinet mens jeg bodde i Brooklyn (sammen med flertallet av de andre redaktørene). Magasinet har gjort mye vekst i de få årene det har eksistert, og nylig lagt ut sitt første kvartalsvise utgave. Jeg gjorde omslaget illustrasjon for det, og har bidratt til magasinet som en kunstner og forfatter oftere enn en kodetaker i det siste. Jeg er glad du likte tegneserien!. Det var egentlig bare en overveldende reaksjon på hastigheten og alvorlighetsgraden av alle de forferdelige handlingene som ble utført av denne administrasjonen, som jeg måtte legge inn i ord og bilder. Når jeg produserer flere tegneserier, håper jeg å fortsette å bruke Blunderbuss som en plattform.

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  Du fullførte 100-dagers prosjektet som fokuserte på jenter jenter jenter!. Hva inspirerte deg til å ta på dette prosjektet, og hva lærte du av det?. Har det inspirert kvinnenes mars skilt i det hele tatt?. Jeg kan se likheter mellom de to.

  Ja!. Dette prosjektet var faktisk begynnelsen på stilen og emnet som jeg forfølger nå. I fjor sommer ble jeg klar til å bli gift og ble veldig stresset ut av forventningene om at bryllupsbransjen byr på folk, spesielt med den ferdigpakkede ideen om hva som utgjør "femininitet". «Jeg har alltid vært en tomboy, og uansett hvor mye jeg har blitt presset til å se eller opptre på en bestemt måte, vil jeg alltid se og føle seg litt gutt-ish. Jeg føler meg peneste når jeg føler meg sterk og trygg, så jeg ønsket å begynne å tegne figurer for å reflektere det.

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  Hvordan definerer du din rolle som illustratør i vår stadig skiftende verden?. Og hvordan ser du illustrasjon og aktivisme som arbeider i tandem?. Akkurat nå har du opprettet en mengde lett tilgjengelige skilt - hvor ser du det derfra?. Hva inspirerte deg til å skape skiltene i utgangspunktet?. Har du alltid sett illustrasjonene dine for å kommentere dagens situasjon?. Hvis ikke, var denne valgsyklusen drivkraften for det?

  Jeg hadde planlagt å delta på Kvinders mars i Washington DC for en stund, og som illustratør satte jeg masse. av press på meg selv for å ha en flott plakat. Men det var så mange forskjellige ting jeg var opprørt over, det var vanskelig å fokusere meldingene mine. Jeg annonserte dette på Facebook og Instagram trodde jeg ville ikke engang fylle kommisjonene, men fikk en overveldende respons. Jeg tegnet 10 plakater om 5 dager, og gjorde en plakat tilgjengelig for alle å laste ned, skrive ut og bære i mars. Disse plakatene ble båret av kvinner ved marsjer i Los Angeles, San Diego, Chicago, Philadelphia, New York City, Washington D. C. og Barcelona. Jeg ble overrasket over å se rekkevidden av arbeidet mitt, og var stolt over å være så mange steder på en gang. Jeg vil opprettholde kulturell relevans i mine illustrasjoner, og jeg håper at min tilnærming til feminisme og den sterke kvinnelige figuren alltid vil være et sentralt tema i. min praksis - men først og fremst vil jeg gjerne fortsette å lage arbeid som jeg føler meg tilknyttet. Jeg fikk også tonn støtte og oppmuntring da jeg begynte å dele illustrasjonene mine som viste feminisme, kraftige organer og progressive meldinger, noe som ga meg tilliten til å bli mer politisk med min illustrasjon og begynne å lage tegninger som satte min tro og raseri. , foran og sentrum.

  Det nåværende politiske klimaet for rasisme, misogyni, transfobi, islamofobi ETC har definitivt intensivert arbeidets haster. Det er så mye følelser du kan pakke inn i en illustrasjon, og nå, med rekkevidde av sosiale medier, kan bildene resonere med hundrevis, om ikke tusenvis av mennesker på en dag. En tegning kan ikke forårsake en lavine av sosial endring, men hvis det kan få en kvinne til å føle seg sterkere, mindre disenfranchised eller energized for å engasjere seg politisk, har jeg gjort en innflytelse, og den ideen gjør meg så glad. På siden av å verdsette kraften i det illustrerte bildet, vil jeg gjenkjenne at noen ganger bare tegner noe og. postering på sosiale medier føles som en hul handling. Jeg er aktiv, men jeg kan ikke kalle meg en aktivist. Jeg tror vi kan alle se på våre liv og finne måter der vi kan innlemme handlinger av motstand og aktivisme inn i vår tid. Jeg er alltid på studioet som jobber med skolearbeid i det siste, noe som begrenser tiden jeg kan bruke på å uttrykke min tro og støtte de samfunn som er mest berørt av de tidligere nevnte isms. Så jeg prøver å engasjere seg i fellesskapet jeg er en del av ved bare å være til stede på min morgen pendle. Det føles ikke så mye, men øyekontakt, et smil og å si "god morgen" kan gå langt i et bymiljø der folk ikke føler seg koblet til hverandre i det hele tatt.

  Jeg vet ikke hvor jeg skal gå neste med dette arbeidet, men jeg har noen ideer for zines som fremmer motstandsbetenkninger og dypere politiske tanker (fordi jeg er klar over at min tro ikke er. slutten er alle en progressiv politisk oppfatning). Jeg vil også gjerne lage plakatene mine i postkort, og ta med en liste over adresser til politiske kontorer i pakken, og få publikum til å bruke kortene til å stemme deres misnøye. Og jeg er personlig interessert i å studere forholdet mellom kunst og aktivisme videre. Jeg planlegger å holde et verksted på MICA snart der vi skal se på en historie med motstandskunst og sende brev og kunstverk til politiske kontorer.

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  Skal du fortsette denne illustrasjonsaktivitetsbanen i avhandlingsåret?

  Det ville være veldig flott å fortsette denne tråden. aktivisme i avhandlingsår, og jeg tror at arbeidet mitt vil bli sterkere dersom jeg vev i mine politiske påstodninger og reaksjoner på det kulturelle klimaet i fortellingen. Og selv om det ofte er subtilt, kan du være sikker på at hvert sterkt bicep, hardt øye, kvinnelig kjærtegn og urokkelig kroppshår som jeg tegner, er et forsettlig spark i patriarkiets skinn.

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy

  A ‘Kick in the Shin of the Patriarchy’ | Interview with Illustrator Hayley Powers Thornton-Kennedy


  (7. )
 • (. 12)
 • .

  April 16, 2018